Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nikol Štíbrová Rozchod / Stibrova Po Rozchodu S Otcem Sveho Syna Velky Vanocni Navrat Blesk Cz / Dvojice se rozešla rok po porodu jejich syna mathiase, ten přišel na svět 31.

Nikol Štíbrová Rozchod / Stibrova Po Rozchodu S Otcem Sveho Syna Velky Vanocni Navrat Blesk Cz / Dvojice se rozešla rok po porodu jejich syna mathiase, ten přišel na svět 31.. Nového partnera ani jeden z nich nemá. Štíbrová se pustila do kristelové, ta jí dala tichou a jasnou odpověď! V roce 2019 se nikol štíbrová objevila ve videoklipu k písni „to se mi líbí od marka ztraceného, o pár měsíců později nazpívala píseň k filmu příliš osobní známost spolu se slovenskou kapelou imt smile. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Nikol štíbrová promluvila o rozchodu informace o rozchodu hvězdy 3v1, herečky a moderátorky nikol štíbrové.

Zpráva o rozchodu herečky, moderátorky a jedné z členek 3v1 nikol štíbrové (31) všechny. Nekonala se žádná velká dramata. S partou 3v1 rozebere nikol všechno a na prvočástky, foto youtube / repro. Nikol štíbrová se rozešla s přítelem a otcem svého syna. Podle sociálních sítí fanoušci soudili, že se jedná o idylický vztah, který už brzy oznámí svatbu, jelikož zásnuby proběhly na podzim.

Nikol Stibrova Priznala Komplikace S Partnerem 14 Let Me Nechtel Ale Ja Se Nedala
Nikol Stibrova Priznala Komplikace S Partnerem 14 Let Me Nechtel Ale Ja Se Nedala from img.blesk.cz
„těžší by bylo zůstat v nefungujícím vztahu a navzájem se dusit. Na muže moderátorka rozhodně nezanevřela a nebrání se něčemu novému. Jsme pořád rodina a máme lepší vztah. Teď je ale všemu konec, blonďatá kráska se rozešla s martinem kynclem, tatínkem svého ročního. Teď je hvězdou instagramu kde má přes 400 000 sledujících. O nikol štíbrové čtěte zde>> mezi partnery nikol štíbrové patřil mj. Kromě hraní a zpěvu také píše. Moderátorka a herečka nikol štíbrová (34) letos přiznala rozchod s otcem svého syna mathiase.

Zůstáváme rodina i na vánoce.

Teď konečně prozradila důvod jejich rozchodu! Zůstáváme rodina i na vánoce. Je pravda, že jsme se před časem rozešli a nějakou dobu už spolu jako partneři nežijeme.dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Moderátorka a herečka nikol štíbrová (34) letos přiznala rozchod s otcem svého syna mathiase. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Kromě hraní a zpěvu také píše. Nikol štíbrová nyní už nikol leitgeb se tajně vdala. Jsme pořád rodina a máme lepší vztah. Martin kyncl si v tichosti sbalil kufry a opustil jejich společný byt. Po více než dvou letech od rozchodu ale konečně potkala štěstí a bylo blíž, než si vůbec myslela! S partou 3v1 rozebere nikol všechno a na prvočástky, foto youtube / repro. Herečka a instagramová hvězda nikol štíbrová (34) , která před nedávnem oznámila rozchod s otcem svého ročního syna mathiase, se ztrácí před. Dvojice se rozešla rok po porodu jejich syna mathiase, ten přišel na svět 31.

A to velmi dobře a vtipně. Po rozchodu s otcem svého syna se ztrácí před očima. Letošní rok otřásá jedním hvězdným rozchodem za druhým. Nikol se s přítelem martinem kynclem rozešla, když byl jejich synovi mathiasovi rok. Moderátorka a herečka nikol štíbrová (34) letos přiznala rozchod s otcem svého syna mathiase.

Dalsi Necekany Rozchod Ceskeho Soubyznysu Hvezda 3v1 Nikol Stibrova Priznala Ze Vztah Neslepil Ani Rocni Syn Extra Cz
Dalsi Necekany Rozchod Ceskeho Soubyznysu Hvezda 3v1 Nikol Stibrova Priznala Ze Vztah Neslepil Ani Rocni Syn Extra Cz from media.extra.cz
Podobně se zachovala nikol štíbrová, která své fanoušky zásobovala každým „prdem po boku svého partnera, s nímž má syna, ale když se rozešli, najednou to bylo „soukromí a „věc, do které nikomu nic není, zatímco všem bylo všechno do toho, v jaké koupelně si oni dva čistí zuby a kdy přesně počali a po. Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna, uvedla tenkrát nikol pro blesk. S martinem kynclem ale zůstávají přátelé a společně budou trávit i vánoce. Herečka a moderátorka nikol štíbrová (31) přiznala, že se před časem rozešla s partnerem martinem kynclem. Žádná dramata se ale nekonají a přestože už s martinem kynclem nejsou partnery, dál fungují jako rodina. Je jednou z nejvtipnějších i nejvlivnějších žen českého internetu. Zkoušeli to dál jen kvůli synovi! Zůstáváme rodina i na vánoce.

Zpráva o rozchodu herečky, moderátorky a jedné z členek 3v1 nikol štíbrové (31) všechny pořádně zaskočila.

S martinem kynclem ale zůstávají přátelé a společně budou trávit i vánoce. Nikol štíbrová nyní už nikol leitgeb se tajně vdala. Definitivní rozchod potvrdila štíbrová v létě 2018, to už ale kyncl bydlel několik měsíců odděleně. Teď konečně prozradila důvod jejich rozchodu! Nejdřív to vypadalo na velkou lásku, s martinem kynclem se dokonce zasnoubili, plánovali. Nikol štíbrová před dvěma lety odešla od svého partnera martina kyncla, se kterým byla dokonce zasnoubená. Dodnes je ráda, že tak učinila: Nikol štíbrová (34) nafotila novou kampaň a překvapivě ne sama. S martinem kynclem ale zůstávají přátelé a společně budou trávit i vánoce. Teď je hvězdou instagramu kde má přes 400 000 sledujících. Zkoušeli to dál jen kvůli synovi! O nikol štíbrové čtěte zde>> mezi partnery nikol štíbrové patřil mj. Na muže moderátorka rozhodně nezanevřela a nebrání se něčemu novému.

Podle sociálních sítí fanoušci soudili, že se jedná o idylický vztah, který už brzy oznámí svatbu, jelikož zásnuby proběhly na podzim. Definitivní rozchod potvrdila štíbrová v létě 2018, to už ale kyncl bydlel několik měsíců odděleně. Nikol stíbrová was born on october 4, 1986 in rakovník, czechoslovakia. Nikol štíbrové to bohužel s otcem jejího syna mathiase nevyšlo a tak skončila jako svobodná matka. Tento hvězdný rozchod málokdo čekal.

Fotografie C 4 U Clanku Rozchod Nikol Stibrova Zustala Rok Po Porodu Sama Stars24 Cz
Fotografie C 4 U Clanku Rozchod Nikol Stibrova Zustala Rok Po Porodu Sama Stars24 Cz from stars24.cz
Vědět, že to nikdy nebude klapat, a držet jen kvůli dítěti. Titulná pieseň k novej evitovke v kinách, k filmu príliš osobná známosť. Nikol štíbrová se zasnoubila s partnerem v thajsku. Herečka se prý snažila vztah udržet, nakonec se jí to ale nepodařilo, a ani syn mathias dvojici neudržel pohromadě. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Kromě hraní a zpěvu také píše. „teď jsme zrovna přijeli všichni tři z hornbachu, napsala nám nikol, když jsme se ji pokoušeli kontaktovat. Podle sociálních sítí fanoušci soudili, že se jedná o idylický vztah, který už brzy oznámí svatbu, jelikož zásnuby proběhly na podzim.

Je jednou z nejvtipnějších i nejvlivnějších žen českého internetu.

S martinem kynclem ale zůstávají přátelé a společně budou trávit i vánoce. Rodina herečky a moderátorky nikol štíbrové (31) vždy působila jako reklama na štěstí. Nikol štíbrová nyní už nikol leitgeb se tajně vdala. Štíbrová po rozchodu se snoubencem: Nikol se s přítelem martinem kynclem rozešla, když byl jejich synovi mathiasovi rok. Definitivní rozchod potvrdila štíbrová v létě 2018, to už ale kyncl bydlel několik měsíců odděleně. Teď konečně prozradila důvod jejich rozchodu! Teď je hvězdou instagramu kde má přes 400 000 sledujících. Nebyli jsme spolu šťastní, nic víc, nic míň, odpověděla nám na otázku, čí byl rozchod iniciativa. Moderátorka a herečka nikol štíbrová (34) letos přiznala rozchod s otcem svého syna mathiase. Zpráva o rozchodu herečky, moderátorky a jedné z členek 3v1 nikol štíbrové (31) všechny. Zůstáváme rodina i na vánoce. Dodnes je ráda, že tak učinila: